Трима депутати от „Възраждане” са съобщили, че с тях са

...
Трима депутати от „Възраждане” са съобщили, че с тях са
Коментари Харесай

Костадинов: На наши депутати са предлагани “стимули“ от ПП

Трима депутати от „ Възраждане” са съобщили, че с тях са се свързали представители на ръководещите, с цел да им оферират тласъци, с цел да поддържат кабинет на Асен Василев. Това заяви водачът на „ Възраждане” Костадин Костадинов на конференция на партията.

„ Всички тези опити са били напразни”, счита Костадинов.

Сигналите за това са почнали да идват от понеделник.

„ Настоящият парламент се е трансформирал в сериозна проведена незаконна група, в която министър-председателят не се свени да приказва, че ще търси 121 депутати. Все едно депутатите са стока, продавана в магазините. Тези хора прекрачиха всевъзможни граници, те са нарушители и национални предатели”, разяснява Костадинов, който е уверен, че кабинет с мандата на „ Продължаваме Промяната” няма да има.

„ Едно от главните неща, което ще приказваме оттук насетне, е, че би трябвало да има отмъщение, а националните предатели да си получат заслуженото и да лежат в пандизите. Неслучайно предходната седмица подадохме сигнал в прокуратурата против Кирил Петков за осъществено закононарушение по служба”, сподели водачът на „ Възраждане”.

Костадинов се обърна към свободните и самостоятелни депутати от Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия и ги прикани да станат самостоятелни депутати и да не поддържат кабинета.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР