Трима депутати изключва Възраждане“, заяви председателят на формацията Костадин Костадинов.

...
Трима депутати изключва Възраждане“, заяви председателят на формацията Костадин Костадинов.
Коментари Харесай

Възраждане изключи трима депутати

Трима депутати изключва „ Възраждане “, съобщи ръководителят на групировката Костадин Костадинов. Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев са изключени, тъй като точно те са номинирали общинските съветници в София, които на 8 февруаригласуваха за избор на ръководител на градския парламент. Тримата остават в Народното събрание, само че като самостоятелни депутати.

" Ние не се усещаме предателиине можем да бъдем укорени в нито едно деяние, което сме създали ".Товазаявипред публицисти в коридорите на парламентаединият от изключените депутати от " Възраждане " Николай Дренчев.

Костадин Костадинов обаче счита, че те би трябвало да понесат политическа отговорност.

" Не съм направил нищо, с цел да уроня престижа на партията ", безапелационен еНиколай Дренчев.

" Аз не съм взел никакви пари. Не познавам нито един човек, който е взел каквито и да било пари. Моята виновност може би е главно в това, че опазих дейностите на общинските ни съветници, като споделих, че те не са създали нищо по-различно от това, което се е случвало на доста места в страната, в това число и във Варна, където сме подкрепили ръководител от ПП-ДБ. Няма по какъв начин на едно място това да е укоримо, на друго - не ", безапелационен е Дренчев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР