Трима членове на Националния съвет на БСП - Здравко Кънчев,

...
Трима членове на Националния съвет на БСП - Здравко Кънчев,
Коментари Харесай

Tрима от БСП с отворено писмо срещу Михаил Миков

Трима членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия - Здравко Кънчев, Трифон Панчев и Валери Митов, разпространиха отворено писмо против изявление на някогашния ръководител на партията Михаил Миков.
В него те декларират, че са обезпокоени от медийните изяви на техни сътрудници и по тази причина се обръщат към своите „ с вяра, че на това ще бъде комплициран край “. „ Не намираме за редно, още по-малко отговорно, някогашен ръководител на Българска социалистическа партия да взе участие в очерняща партията и управлението акция, имайки поради, че към този момент е имал опция да покаже- по какъв начин би трябвало да се „ води” партията. Припомняме, че неговият жанр на ръководство ни докара до най-ниските резултати от последните години “, показват тримата.
„ Само след няколко месеца предстоят избори за Европейски парламент и локална власт. Дълбоко се съмняваме, че с сходни изказвания тези „ другари” оказват помощ за спечелването им. А може би не желаят Българска социалистическа партия да постави завършек на хегемонията на ГЕРБ?! “, питат деятелите, съобщи БГНЕС.
Те приканват рецензиите да бъдат след изборите, „ дотогава уважаемите приятели, в случай че не желаят да оказват помощ, най-малко да не пречат. Вътрешнопартийните проблеми в Българска социалистическа партия се вземат решение на партийни конгреси, а не през дребния екран. Политика и работа за партията се прави и когато не си на управителен пост. Така доказваш, че си в Българска социалистическа партия, поради хрумвания и дела, а не за персонален интерес, към днешна дата и за реваншизъм “, заключават социалистите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР