Трима братя и сестри убиха своята възрастна майка, а след

...
Трима братя и сестри убиха своята възрастна майка, а след
Коментари Харесай

Трима братя и сестри изкормиха като прасе собствената си майка по заповед на Сатаната

Трима братя и сестри убиха своята стара майка, а по-късно ѝ изболи очите и ѝ извадили червата по време на отблъскващ демонски обред. Обезобразеното тяло на 75-годишната Теодора Кейлауа бе открито от служителите на реда в дома ѝ в Перу, когато едно от децата ѝ разказало, че " повелителят на мрака " дал заповед старицата да бъде убита, написа в. " Мирър ".

 Фото © Mirror

Роднините също по този начин се измили с кръвта на жертвата си, а останките ѝ хвърлили във вир. Най-малката сестра признала пред детективите, че мотив за убийството станал чудноват сън. Сякаш висши сили я били избрали за осъществяването на жертвоприношението. След това тя убедила своите брат и сестра да сложат завършек на живота на майка им. Трябва да се означи, че някои органи на старицата към момента не са открити.
 Фото © Mirror
" Повелителят на мрака ми заповяда, царят на демоните към този момент е измежду нас, ние сме повече с всеки минал ден ", е споделила на служителите на реда дъщерята Аурелия.  Фото © Mirror

Трите деца на убитата бабичка са задържани. Те към този момент са признали всичко. Според следствието, обвинените са направили обред за излекуване, в хода на който е трябвало да бъде принесен в жертва на дявола обичан човек. Едната от сестрите по време на ритуала избола очите на майка си, а по-късно разпорила корема ѝ и извадила оганите на дамата.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР