Трима бойци на врачанският „Боен клуб Сила“ се върнаха с

...
Трима бойци на врачанският „Боен клуб Сила“ се върнаха с
Коментари Харесай

Врачанските ММА бойци отново спечелиха медали на държавното първенство /снимки/

Трима бойци на врачанският „ Боен клуб Сила “ се върнаха с медали от провелото се в „ Арена Шумен “ държавно състезание по ММА, проведено от Българска федерация по ММА. В него взеха присъединяване над 160 състезателя от 17 клуба.
Врачанският клуб изведе трима собствен бойци, които се показаха чудесно и съумяха да стигнат до финалите. Това са очакванията Цветомир Тодоров – юноши до 65 кг., Николай Цветков – кадети до 49 кг. и дебютантът Георги Иванов – момчета до 52 кг.
Най младата вяра на клуба - Георги Иванов, направи ослепителен дебют в осмоъгълника, като съумя да премине квалификационните срещи, мина през четвъртфинала и стигна до финалите на шампионата. В първата си среща Георги отхвърли съперника си с събмишън, на полуфинала победи с механически нокаут, само че не съумя да надиграе съперника си от „ Спартак “/Кърджали/, който завоюва финалната среща по точки. Така най-малкият играч на „ Боен клуб Сила “ се окичи със сребърен орден.
Николай Цветков при конкуренция от 5-ма противника, в първата си среща игра ослепително три рунда, в които надигра съперника си от „ Спартак “/Кърджали/ и завоюва срещата с 3:0 съдийски гласа, което го езпрати към четвъртфиналите. Там той изигра 3 рунда, само че не надигра съперника си от варненският „ Викинг инс “ и отпадна от конкуренцията с бронзов орден.
Цветомир Тодоров за осми следващ път стана републикански първенец. В конкуренцията за купата се изправиха един против различен шестима бойци. В първата среща против Цветомир се изправи играч от „ Локомотив “/Горна Оряховица/, който беше нокаутиран от Цветомир. В полуфиналната среща врачанският войник в профил с събмишън единствено за 26 секунди съперника си от Кърджали. На финала още в първият рунд заключи различен войник от Горна оряховица. Окичвайки се със златния орден боецът на „ Боен клуб Сила “ си обезпечи място в националния тим на България, с който ще вземе присъединяване на Балканско състезание през май в Истанбул. След него ще стартира подготовка за Европейско състезание по ММА, което ще се организира в средата на лятото в столицата на Италия - Рим.
Треньорите Асен Асенов, Ивайло Русинов и Петър Петров се оправиха ослепително с подготовката на тримата бойци и регистрират представянето на момчетата като чудесно. Ежедневната работа и постоянството на техните ученици ги кара да се чустват горди с достиженията им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР