Трима бивши участници са изковали победата на Иван Рълев в

...
Трима бивши участници са изковали победата на Иван Рълев в
Коментари Харесай

Трима помагат на Рълеф да спечели “Игри на волята”


Трима някогашни участници са изковали успеха на Иван Рълев в „ Игри на волята “ . За триумфа на зъботехника в най-гледаното шоу у нас „ България Днес “ писа първи още в края на септември. Оказва се, че трио от предния сезон на формата приготвя Рълев, с цел да завоюва финалната борба на арената и да грабне чека от 100 бона. Става дума за Ники Чакалов, Димитър Лефреров и Гого. Триото в продължение на близо година разкрива тайните на шоуто. И приготвя Рълев да бъде същинска машина. От години Иван мечтае да бъде измежду участниците в „ Игри на волята “, само че все нещо не му доближава в първите години. Рълев се свърза с тримата и ги моли за препоръки по какъв начин да премине кастингите. Следва позитивен отговор и безчовечен тренировки както и изпипани до краен лимит тънкости на формата.

По думите на някогашните участници те даже споделят пред продуцентите, че идващият победител се готви при тях. И ето, че Иван е определен . А останалото е към този момент история.

„ И аз се усещам победител, тъй като един другар реализира една обща цел - Рълев да е кралят на „ Игри на волята “, споделя Гого. Под движимостите упътвания на триото Иван се трансформира в същински боец. Първо той е слабоват, само че устойчив. Тренировките дават резултат. „ С годините той е усвоил, както физически качества, по този начин и качества, с които умерено човек да може да се назова заслужен мъжага. Ние тримата сме повярвали в теб толкоз доста и сме предсказали бъдещето , акцентирайки идващия победител във формата “, споделя Чакалов.

„ Като го изпращах към това премеждие, му споделих няколко думи, които след това ми показа, че са го държали до последната победа “ прибавя пък Лефреров. В същото време пък участниците от 5-ия сезон на „ Игри на волята “ се събраха на гръмък ваучър. Всички изгледаха финалния епизод, несъмнено, знаейки какво ще се случи. А по-късно забегнаха на чалготека. Най-деен на сцената бе 51-годишният Краси Дунев . Олимпийският, вицешампион от игрите в Атланта напряко скъса синджира и не можеше да бъде свален от сцената на чалготеката. Дунев се забавлява даже повече и от спечелилия и неговото обграждане и раздруса всички с придвижванията си на дансинга.

Междувременно се появи слух, че посочената за секссимвол от последния сезон на формата - Денислава, се е върнала при остарялото си гадже - Дани. Това се ускори от фотография, на която някогашният на модифицираната мацка куфее с останалите участници от формата по време на шумния ваучър. Денислав и Дани бяха много известна двойка. Участваха в различен формат на „ Нова “ преди време - „ Един за различен “, само че по-късно се разделиха . Блондинката е имала и къс любовен романс с спечелилия Рълев след края на шоуто, само че двамата се разделят. Причината - не си пасвали. Така че изцяло допустимо е тя да се е залюбила още веднъж с Дани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР