Трима български привърженици на ЦСКА са пострадали леко при сблъсък

...
Трима български привърженици на ЦСКА са пострадали леко при сблъсък
Коментари Харесай

Трима българи пострадали леко след сблъсък с украинци в Запорожие

Трима български последователи на ЦСКА са потърпевши леко при конфликт с украински футболни ултраси преди реванша сред " алените " и " Зоря " Луганск в Запорожие. Това оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Двете групи са се засекли наоколо до стадиона, само че до по-сериозен случай не се е стигнало поради бързата интервенция на локални представители на силите на реда и български служители на реда, които са командировани, с цел да обезпечат безвредното престояване на " алената " агитка в Украйна.

И тримата потърпевши почитатели са се отправили към стадиона и участват на трибуните, с цел да гледат срещата, която може да наблюдавате онлайн по bTV Action и тук:
НА ЖИВО: "Зоря " Луганск - ЦСКА Гледайте директно дуела от третия квалификационен кръг на Лига Европа
За напрежение и закани от страна на локални последователи към българите се съобщаваше от през вчерашния ден (14 август). Българските почитатели бяха предизвестени да се движат на групи и да не посещават крайните квартали в града.
Пазят строго българите в Запорожие поради нападателни планове Препоръчват на почитателите на ЦСКА да се движат на групи и да не вървят в крайните квартали
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР