Трима български победители бяха отличени в Регионалния Финал на Централноевропейските

...
Трима български победители бяха отличени в Регионалния Финал на Централноевропейските
Коментари Харесай

Три български победи във финала на Централноевропейските награди за стартъпи

Трима български спечелили бяха отличени в Регионалния Финал на Централноевропейските Награди за Стартиращи компании (Central European Startup Awards 2017), които се проведоха на 23-ти ноември в София Тех Парк. Това са капиталовия фонд LAUNCHub Ventures в категория " Инвеститор на годината ", Puzl CowOrKing за " Най-добро споделено пространство " и Bee Smart Technologies, която взе оценката за " Най-добър стартъп в региона Интернет на нещата ".

Основна цел на събитието, провеждащо се за четвърта поредна година, бе да отличи и награди най-хубавите започващи компании от Централна и Източна Европа. 

Големите спечелили в Central European Startup Awards бяха селектирани от интернационално жури всред хиляди получени номинации и наградени в дванадесет категории. Специално отличие “People’s Choice ” бе връчено на един от  най-хубавите започващи бизнеси, определен благодарение на обществено гласоподаване и над 15 хиляди събрани гласа. Освен самопризнание за постигнатите триумфи и положения труд, спечелилите получиха опция да вземат участие в редица събития за предприемачество в Европа, както и шанса да се състезават на Global Startup Awards Grand Finale в Китай през 2018 година

„ Вярваме, че българската предприемаческа екосистема има какво да покаже на световно равнище и точно по тази причина поехме самодейността да сме хазаин на районната конкуренция, с помощта на която София и България бяха посетени от над 200 започващи компании, вложители и акселератори от района, а и света “, показа в приветствието си Деница Симеонова, изпълнителен шеф Асоциация на българските водачи и бизнесмени.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР