Трима български нападатели са попаднали в плановете на Берое за

...
Трима български нападатели са попаднали в плановете на Берое за
Коментари Харесай

Берое се интересува от трима български нападатели

Трима български нападатели са попаднали в проектите на Берое за зимна селекция. Заралии към този момент са провели първични диалози с сътрудниците на някои от тях по отношение на опцията да ги привлекат. Един от набелязаните е 23-годишният Тонислав Йорданов. Той има контракт с Арда (Кърджали) за още 3 години. Нещата там обаче значително зависят от финансовото положение на клуба и това дали няма да се наложи продажбата на някои от главните фигури.

Йорданов подписа с Арда при започване на годината, откакто се оказа непотребен в ЦСКА, който го бе преотстъпвал на Етър преди този момент, написа " Тема Спорт ".

Както е известно, голмайсторът на заралии и българския футбол Мартин Камбуров съвсем несъмнено няма да подпише нов контракт и от 1 януари напуща стадиона под Аязмото. Алюн Фол е малтретиран от травми, което пречи и на неговото неизменност.

Друга алтернатива за Берое е младият нападател на Лудогорец Димитър Митков, който е част от дубъла на разградчани. През пролетта на предишния сезон той беше чартърен в ФК ЦСКА 1948. В последните дни от Стара Загора са сондирали и опцията за вероятно привличане на Преслав Боруков, който е свободен сътрудник, откакто разтрогна с унгарския Залаегерсег.
 Черно море - Берое 1:0 в мач от efbet Лига
Черно море се настани в Топ 3 след подобаващ триумф над Берое

Леандро Андраде се трансформира в воин за " моряците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР