Трима български граждани на възраст между 28 и 54 години

...
Трима български граждани на възраст между 28 и 54 години
Коментари Харесай

Трима българи закараха умствено изостанала в Испания и я заставиха да проституира

Трима български жители на възраст сред 28 и 54 години са задържани от Националната полиция в Испания за склоняване към проституция и нелегално задържане на 19-годишна жена в Мурсия, оповестява La opinion de Murcia.

Младата жена, която е умствено изостанала, е била докарана принудително от България, с цел да проституира. Момичето е било насила да поддържа полови връзки с доста мъже, а заработеното е прибирано от тримата сводници, написа осведомителният уебсайт на българите в Испания bulgaros.ovh.

Младото момиче, също български жител, съумяло да избяга от пленниците си и се е качила на трен за Аликанте, където потърсила помощ в полицейското ръководство на Националната полиция.

Тримата души, мъж и две дами, са упрекнати за трафик на хора и склоняване към проституция. В процеса на следствието криминалистите открили, че тримата арестувани са се пробвали да продадат момичето за 700 евро на по-възрастен мъж, с който е трябвало да се ожени.

Делото против тримата е гледано от Окръжния съд в Мурсия. Обвинението желае за М. Т. И., който се счита за уредник на закононарушението 14 години затвор и обезщетение от 18 000 евро, а за другите двама, които са били съучастници – 7 години и половина за всеки един.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР