Трима българи участваха за отборите си в ранните мачове в

...
Трима българи участваха за отборите си в ранните мачове в
Коментари Харесай

Пълен провал за българите в Купата на Русия

Трима българи участваха за тимовете си в ранните мачове в сряда за Купата на Русия, като и тримата се разделиха с конкуренцията. Благой Георгиев с Оренбург, Михаил Александров с Арсенал Тула и Георги Миланов с ЦСКА Москва напуснаха шампионата.

И в случай че за първите двама това не е кой знае каква вест, то за последния си е една от големите изненади в шампионата. Московчани бяха съществени любимци за оценката, само че отпаднаха след продължения от втородивизионния Авангард Курск.

Миланов, който този сезон получава единствено епизодични шансове за изява, стартира като титуляр в този мач и престоя на терена през всичките 120 минути. Той обаче беше прекомерно слаб и не оказа помощ по никакъв метод на отбора си да преодолее големия позор.

Дмитрий Коробов означи единственото попадение за спечелилите в 114-та минута и те хвърлиха бомбата на 1/16-финалите на шампионата. А преди този момент още двама българи се простиха с конкуренцията.

Цял мач за своя Арсенал Тула изигра Михаил Александров, само че и той нямаше доста мотиви за горделивост с деянията си. Алексей Скворцов означи единственото попадение за нискоразредния Тамбов за успеха с 1:0 над елитния отбор и той също ще догледа мачовете от конкуренцията по малкия екран.

Най-очаквано беше отпадането на Благой Георгиев и неговия Оренбург. Втородивизионният отбор отстъпи с 0:2 на Рубин Казан, а против някогашния си отбор халфът изигра 77 минути, в които беше изцяло неосезаем и разумно беше заменен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР