Трима българи ще излязат на корта на турнира по тенис

...
Трима българи ще излязат на корта на турнира по тенис
Коментари Харесай

Трима българи ще излязат на корта в понеделник на Sofia Open

Трима българи ще излязат на корта на шампионата по тенис Sofia Open в зала " Арена Армеец " в понеделник. Втората ракета на страната Димитър Кузманов ще започва в схемата на сингъл против Салваторе Карузо (Италия), като дуелът сред тях ще бъде първи във вечерната сесия и ще стартира най-рано 18,00 часа на централния корт. Веднага след края на този мач на игрището ще излезе първенецът от Откритото състезание на Съединени американски щати 2014 Марин Чилич. Поставеният под номер 8 хърватин ще има за противник 19-годишния чех Йонас Форейтек, участващ с " уайлд кард ".

В понеделник стартира и конкуренцията при двойките. Българите Александър Донски и Васко Младенов ще се изправят против британците Джони О'Мара и Кен Скупски. Двубоят е трети от следобедната стратегия на централния корт и се чака да стартира не преди 16,00 часа.

След края на квалификациите през днешния ден пък беше попълнена и главната скица, в която като " щастливи губещи " от пресявките влязоха Мартин Клижан (Словакия) и Иля Марченко (Украйна). Клижан, полуфиналист в конкуренцията през 2016 година, ще играе в първия кръг против номер 5 Адриан Манарино (Франция). Марченко пък ще се изправи против Вашек Поспишил (Канада).

От миналите сполучливо квалификациите финалистът в София през 2016 година Виктор Троицки (Сърбия) ще срещне в първия кръг Егор Герасимов (Беларус). Бившият номер 6 в света Жил Симон (Франция), който има 14 трофеи от Тура на АТP, пък ще започва против Андрей Мартин (Словакия). Другите двама от пресявките Таро Даниел (Япония) и Аслан Карацев (Русия), пък ще играят един против различен на старта на главната скица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР