Трима българи се класираха сред най-добрите 32 във втория ден

...
Трима българи се класираха сред най-добрите 32 във втория ден
Коментари Харесай

Трима българи сред най-добрите 32 във втория ден от европейското първенство по фехтовка за младежи и девойки

Трима българи се класираха измежду най-хубавите 32 във втория ден от европейското състезание по фехтовка за младежи и девойки в Неапол. На шпага девойки Виктория Велиславова приключи на 28 място, а Михаела Стефанова се класира 30-а. На сабя младежи Николай-Томас Георгиев се подреди на 27 място.

Виктория Велиславова приключи 28-а в самостоятелната конкуренция на шпага в конкуренцията на 97 състезателки от 30 страни. В групите тя записа четири победи от шест срещи. В директните елиминации в профил Лена Шево от Австрия с 15:13, а в срещата за място измежду най-хубавите 16 отстъпи пред Ема Сонт от Румъния с 13:15.

Михаела Стефанова също влезе измежду най-хубавите 32, като завърши надпреварата на 30 място. Стефанова излезе от групите с три победи и три загуби. В елиминациите тя в профил Александра Кравец от Израел с 15:11, а в дуела за място измежду най-хубавите 16 отстъпи пред Анаел Доке от Франция с 10:15.

Рая Ягова е 40-а, а Боряна Митова – 71-а.

В шампионата на сабя младежи Николай-Томас Георгиев приключи на 27 място. В групите той записа три победи и две загуби. В елиминациите победи Бенямин Дюсерф от Франция с 15:13, а в срещата за място измежду най-хубавите 16 отстъпи пред Франческо Пагано от Италия с 8:15.

Виктор Филев приключи надпреварата на 35 място, Никола Господинов е 39-и, а Михаил Хаджилазов е 47-и.

Утре европейското състезание продължава с отборните съревнования на шпага младежи, рапира девойки и сабя девойки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР