Трима българи, пътуващи от Гърция с кораб Superfast IX за

...
Трима българи, пътуващи от Гърция с кораб Superfast IX за
Коментари Харесай

Група български бандити подлудиха полицаите в Италия, спипаха ги с цял арсенал за кражби на банкомати

Трима българи, пътуващи от Гърция с транспортен съд Superfast IX за Италия, баха задържани на пристанището в Анкона с микробус (Caddy Volkswagen). Според информация от италианската държавна сигурност, оперираща в Анкона, транспортното средство е било натоварено с материал, употребен за кражба на банкомати, оповестява " Български вести ".

Арестуваните българи са на 40, 30 и 32 години. При разпита са декларирали, че оборудването, открито в микробуса, е било предопределено за инженер в Милано, само че не са съумели да убедят опитните полицейски чиновници. Запитани къде отиват, те споделили, че отиват в Трентино да карат ски. От инспекцията на тяхната идентичност се оказало, че двама от тримата имат богато престъпно минало, освен в Италия, до момента в който третият има подправена персонална карта и е бил изпратен назад в Гърция на същия транспортен съд.

Установено е, че водачът също е бил с подправена шофьорска брошура. Материалите и оборудването, които транспортирали, както се оповестява от италианските източници, безспорно са били предопределени за незаконни цели, като да вземем за пример иззет банкомат.

Газови бутилки, свредла, акумулатори, телефони, скенери. Както показват офицерите, пристанището на Анкона е едно от главните за кораби от Гърция, Албания и Хърватия. Италианските офицери, взели участие в интервенцията, показват, че това е серпантина, която се е пробвала да навлезе на италианска територия за разгроми по банкомати. „ Предполагаме, че са подготвяни за огромни удари, поради материалите, които сме конфискували. Но ги спряхме ", оповестиха те. Фактът, че бандата дойде от Гърция, е детайл от следствието, защото е известно, че офанзивите и кражба на банкомати се следят от полицейските управляващи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР