Трима българи на възраст между 28 и 54 години са

...
Трима българи на възраст между 28 и 54 години са
Коментари Харесай

Трима българи искали да продадат момиче за 700 евро в Испания

Трима българи на възраст сред 28 и 54 години са задържани от Националната полиция на Испания за склоняване към проституция и нелегално задържане на 19-годишна жена в Мурсия, заяви La opinion de Murcia.
Младата жена, която е умствено изостанала, е била докарана принудително от България, с цел да проституира. Момичето е било насила да поддържа полови връзки с доста мъже, а заработеното е прибирано от тримата сводници, написа уеб страницата на българите в Испания bulgaros.ovh.
Момичето, също български жител, е съумяло да избяга от пленниците си и се е качила на трен за Аликанте, където потърсила помощ в полицейското ръководство на Националната полиция.
Тримата български жители, мъж и две дами, са упрекнати в трафик на хора и склоняване към проституция.
В процеса на следствието криминалистите открили, че тримата арестувани са се пробвали да продадат момичето за 700 евро на по-възрастен мъж, с който е трябвало да се ожени.
Делото против тримата е гледано от Окръжния съд в Мурсия. Обвинението желае за М.И., който се счита за уредник на закононарушението 14 години затвор и обезщетение от 18 000 евро, а за другите двама, които са били съучастници – 7 години и половина за всеки един.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР