Трима българи на по 19, 28 и 31 година са

...
Трима българи на по 19, 28 и 31 година са
Коментари Харесай

Трима българи загинаха в Германия при зверска катастрофа

Трима българи на по 19, 28 и 31 година са починали при жестока злополука по път B236 (между немските градове Ленхаузен и Финентроп, провинция Северен Рейн – Вестфалия). Сблъсъкът сред карано от земляк „ Ауди “ и БМВ, ръководено от 59-годишен локален гражданин, е станал към 5.40 часа в петък. Тримата пътуващи в аудито, което е взето на погашение, са умряли на място, лидерът на другата кола е откаран в болничното заведение в извънредно тежко положение, предава Монитор.

Катастрофата е станала при влажен път и мъгла, българите са пътували към мястото, където работят като дърводелци.

Пасторът на евангелската черква в Казанлък Димитър Банев посочи, че става въпрос за двама братя и техен първи братовчед, които си вадели хляба в Германия от лятото на 2018 година. Зад кормилото е бил 31-годишният Иван Асенов, на предната седалка е бил брат му Тодор, а на задната – първият им братовчед Демир Върбанов (19).

Вестта за гибелта на тримата покруси казанлъшкия квартал „ Кармен “, където живеят родителите на братята. Само преди седмица при тях се завърнала и бременната брачна половинка на Иван, заяви пасторът.

Тук към момента не знаят детайлности за трагичния случай. Според изявления в немските електронни медии преди удара БМВ-то е изпреварило друга кола. Ударът е станал в насрещното платно, като не е ясно каква е повода българите да са там. Пътят е бил затворен часове наред, в разчистването са взели участие голям брой профилирани коли, в това число и хеликоптер.

Пастор Банев чака телата да дойдат в Казанлък през седмицата. С това се заел българин, който имал профилирана транспортна компания в Германия.

И тримата починали са били с постоянни документи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 gugutka (преди 20 секунди) Рейтинг: 36260 | Одобрение: 16310 Цяла България ни отесня, взехме да се трепем и по непознатите пътища. Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР