Трима ало измамници, които успяха да излъжат две възрастни жени

...
Трима ало измамници, които успяха да излъжат две възрастни жени
Коментари Харесай

Алоджии не поискаха да напуснат ареста

Трима ало измамници, които съумяха да излъжат две възрастни дами от шуменското село Веселиново да дадат 1960 лв. на пощальон, не са обжалвали непрекъснатия си арест. Както " Труд " писа, Районният съд във Велики Преслав им наложи най-тежките ограничения задържане под стража. Така мъжете на 46 и 38 година от село Камен и техният съизвършител на 44 година от Горна Оряховица остават в ареста в Шумен.
Постоянния си арест е обжалвал техният пощальон - 66-годишния Н.Й.С. от с.Добри Войников, само че в сряда тричленен състав на Окръжен съд Шумен е удостоверил мярката.

Той е притеглен като обвинен за квалифицирана машинация в съучастничество с още три лица, за което действие се планува наказване от 1 до 8 години отнемане от независимост, оповестяват от правосъдния пресцентър.

И прибавят: Съдът откри, че по делото в сегашния стадий на следствие има задоволително данни да се направи обосновано съмнение за съпричастност на Н. Й. С. в закононарушението, за което е упрекнат.
Друг аргумент, с които съдът стимулира своето определение е двойното поданство на арестуваното лице и фактът, че всекидневно трайно обитава на територията на друга страна, което е причина за отклоняване от наказателно гонене, да осуети или препятства неговото развиване и привършване в рационални периоди.
Определението на Окръжния съд не предстои на обжалване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР