Трилиони долари или евро ще бъдат необходими за опазване на

...
Трилиони долари или евро ще бъдат необходими за опазване на
Коментари Харесай

Джон Кери: Трилиони долари ще са нужни за опазване на природата

Трилиони долари или евро ще бъдат нужни за запазване на природата, съобщи през днешния ден Джон Кери, специфичен делегат на президента на Съединени американски щати Джо Байдън по въпросите на околната среда.

Европейски Съюз е най-хубавият ни сътрудник в това отношение, би трябвало да обединим сили, добави той при идването си в Европейската комисия, където през днешния ден ще взе участие в седмичното съвещание на еврокомисарите. Кери е първият представител на новите управляващи във Вашингтон, който посещава Брюксел.

Кери изрази вяра на срещата на Организация на обединените нации за околната среда в Глазгоу през ноември светът да се сплоти в напъните си за отбрана на природата. Технологиите, които да ни оказват помощ, към този момент съществуват, означи той.

По неговите думи, макар големите средства, нужни за " пречистване " на производствата, по-скъпо би било да не се направи нищо. Кери уточни, че науката от дълго време предизвестява за заплахите от естествените промени, а доказателствата се натрупат.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР