Трилиони долари или евро ще бъдат необходими за опазване на

...
Трилиони долари или евро ще бъдат необходими за опазване на
Коментари Харесай

Първи пратеник на новата власт във Вашингтон на срещи в Брюксел

Трилиони долари или евро ще бъдат нужни за запазване на природата, съобщи специфичният делегат на американския президент по въпросите на околната среда.
„ Европейски Съюз е най-хубавият ни сътрудник в това отношение, би трябвало да обединим сили “, добави той при идването си в.
 Джон Кери благодари на Европа за напъните в битката с световното стопляне Джон Кери благодари на Европа за напъните в битката с световното стопляне
Американският специфичен делегат по въпросите на климата Джон Кери благодари на европейците, че са траяли битката против световното...
Кери е първият представител на новите управляващи във Вашингтон, който посещава Брюксел
„ Нямаме по-добри сътрудници от нашите другари в Европа и Европейски Съюз. Затова е значимо през днешния ден да съгласуваме това, което ще вършим, защото нито една страна не може сама да реши тази рецесия. Ще са нужни трилиони долари, евро или каквато и да било валута, само че всеки стопански разбор ясно демонстрира, че е по-скъпо да не се отговори и да не се направи това, което би трябвало да се направи “, сподели той.
Кери бе посрещнат от изпълнителния заместник-председател на Комисията, отговарящ за климата. След това се включи в постоянното съвещание на комисарите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР