Трилър Файт Клуб официално обявиха битката между Тервел Пулев и

...
Трилър Файт Клуб официално обявиха битката между Тервел Пулев и
Коментари Харесай

Обявиха мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви

" Трилър Файт Клуб " публично оповестиха борбата сред Тервел Пулев и Сергей Ковальов. Те ще се бият в един от най-интересните мачове на галавечер в емблематичната зала " Форум " в Ингълууд, Калифорния (САЩ) на 14 май, оповестява „ Спортната Джунгла “.

На същата галавечер Кубрат Пулев ще срещне на кръга Алексай Федосов, а в бойната карта ще гледаме още Иван Холифийлд, Фернандо Варгас-младши, Амадо Варгас и Емилиано Варгас.

Тервел Пулев от своя страна излиза против най-сериозното тестване в досегашната си професионална кариера, само че ето няколко забавни обстоятелства за руснака.

Ковальов е троент международен първенец в лека-тежка категория. Боксьор е на годината в влиятелните награди на списание " Ринг " за 2014-а година. Започва да тренира хокей, само че стопира, откакто неговата екипировка е открадната. В началото на 2021-а даде позитивна проба за синтетичен тестостерон. Беше извънредно близо до победа над Андре Уорд в техния първи мач, като го смъкна в нокдаун (114:113 в трите карти). Точните удари в този мач бяха 126:116 а руснака.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР