Трикратният шампион с екипа на Чикаго Булс от 90-те Би

...
Трикратният шампион с екипа на Чикаго Булс от 90-те Би
Коментари Харесай

Шампион с Булс: Контузията на Рондо ще окаже изключително напрежение върху ЛеБрон

Трикратният първенец с екипа на Чикаго Булс от 90-те Би Джей Армстронг е сигурен, че травмата на Ражон Рондо ще повлияе отрицателно на шампионските упоритости на ЛА Лейкърс. Бившият пойнт гард показа, че ветеранското наличие на Рондо ще липсва на тима в идващите 6-8 седмици, а също по този начин това ще окаже " извънредно напрежение " върху ЛеБрон Джеймс.  Баскетболист на ЛА Лейкърс ляга под скалпела

" Въпреки че Рондо не играе обилни минути за Лейкърс, неговото ветеранско наличие в съблекалнята, това, което прави, с цел да провежда аварийните играчи, ще липсва на Лейкърс. Плейофният Рондо се е потвърдил в доста борби и знае по какъв начин да провежда играта. Мисля, че това ще навреди доста повече, в сравнение с хората считат ", съобщи Армстронг.

" Вече изгубиха значима част в лицето на Ейвъри Брадли. Така че, в този момент си мисля, че това ще окаже извънредно напрежение върху ЛеБрон Джеймс. Той освен би трябвало да вкарва, само че би трябвало и да провежда нападенията. И също по този начин, би трябвало да провежда тима си ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР