Трикратният победител в турнирите от Големия шлем Анди Мъри предупреди

...
Трикратният победител в турнирите от Големия шлем Анди Мъри предупреди
Коментари Харесай

Анди Мъри отправи предупреждение към Ема Радукану

Трикратният победител в шампионатите от Големия шлем Анди Мъри предизвести младата английска тенисистка Ема Радукану, че няма да прогресира, в случай че продължи да сменя толкоз постоянно треньорите, с които работи. 19-годишната Радукану, която завоюва Откритото състезание на Съединени американски щати през предходната година, още веднъж търси нов треньор откакто се раздели с досегашния си ментор Дмитри Турсунов.

Наскоро тя потърси подпомагане от някогашния треньор на Мъри - Джез Грийн, който да й помогне за зачестилите проблеми с травми.

„ Мисля, че би трябвало да прекараш задоволително време с даден експерт, с цел да може да се стигне до някаква разлика. Ако не отделиш задоволително време, тогава това е мъчно. Мисля, че ще е добре, в случай че Радукану остане по-дълго време с треньора си “, разяснява Анди Мъри пред английския вестник Daily Mail.

„ Ако не е Джез, тогава различен треньор по физическа подготовка на цялостен работен ден би й бил потребен. Трябва да търси усъвършенстване във физически аспект и отбягване на травмите, а най-хубавият вид за това е към нея непрекъснато да има някой, който да работи с нея “, добави той.

35-годишният тенисист не отхвърли опцията някой ден самият той да стане треньор на Ема Радукану.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР