Трикратният победител в Лига Европа - Унай Емери вярва, че

...
Трикратният победител в Лига Европа - Унай Емери вярва, че
Коментари Харесай

Унай Емери разкри формулата за спечелване на Лига Европа

Трикратният победител в Лига Европа - Унай Емери има вяра, че който завоюва полуфинала сред Ювентус и Севиля ще е любимец за спечелването на шампионата. Мениджърът на Астън Вила разяснява развиването на надпреварата в изявление за " Гадзета дело Спорт ".

" Ювентус - Севиля е като страховит край. И споделям това с голямо почитание към Рома на Моуриньо и Леверкузен на Чаби Алонсо. Убеден съм, че който завоюва сред " бианконерите " и андалусийци ще бъде любимец за трофея в Будепаща. Юве поради качеството на състава си, а Севиля поради шампионския нрав в този шампионат ", показа Емери.

" Аз ще поддържам Севиля, само че в случай че играчите на Алегри са съсредоточени върху този шампионат, Ювентус ще стартира с леко преимущество. " Бианконерите " вървят нагоре. Ако си припомням вярно, те не са печелили интернационален трофей от 90-те години. Юве обаче би трябвало да подходи с голямо почитание към Севиля през всичките 180 минути. С новия треньор те се възвърнаха и имат опитни играчи. Не отстраниха Манчестър Юнайтед инцидентно. Да играеш на " Санчес Писхуан " е мъчно за всеки ", добави испанският ментор.

Попитан каква е тайната да спечелиш Лига Европа, той отговори: " Подходът би трябвало да е подобен, че това е на 100% приоритет, не второстепенна купа. И Севиля, от клуба до почитателите, го приема по този метод. Те знаят, че не могат да се борят за Шампионската лига с Реал Мадрид и живеят за Лига Европа, като че ли това е международно състезание ".
 Унай Емери желае да бъде треньор на Барса, Реал или Атлетико
Унай Емери желае да бъде треньор на Барса, Реал или Атлетико

Готов е да се изкачи на върха в треньорската си кариера
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР