Трикратната световна шампионка по бокс – Дейзи Ланг (Деси Кирова),

...
Трикратната световна шампионка по бокс – Дейзи Ланг (Деси Кирова),
Коментари Харесай

Дейзи Ланг и Холи Бери заедно на боксов мач

Трикратната международна шампионка по бокс – Дейзи Ланг (Деси Кирова), бе специфичен посетител на гала-вечерта по женски бокс в Ел Ей, излъчена по HBO tv, оповестява ВИП Комюникейшън.

„Като пионер на женския бокс бях поканена да поддържа този спорт за експерти на историческото за всички събитие. За първи път от 45 години в историята на бокса HBO tv предава мачове по женски бокс в основата си програмата онлайн. За мен бе чест да присъствам“, разяснява Деси Кирова. Тя бе паралелно до холивудската актриса Холи Бери, която освен обича бокса, само че и го тренира.

Деси Кирова бе звезда и на премиерата на кино лентата „Нашата Коледа“ в Райлис студио Холивуд – Чарли Чаплин спектакъл. В комедията тя партнира на носителката на Оскар – актрисата Маргарет О ‘Брайън. “ Този път не беше екшън филм. Беше ми прелестно да играя в „Christmas movie“. Това е сантиментална комедия за посрещането на Коледа в едно американско семейство и е продължение на „Коледа в Беверли Хилс“. Ролята ми беше комична – на знатна аристократка, и бе огромна смяна за мен защото нямаше нищо общо с екшън функциите, които съм играла досега“, разяснява Дейзи Ланг.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР