Трикрако пале търси своите хора, които да му дарят любов

...
Трикрако пале търси своите хора, които да му дарят любов
Коментари Харесай

Каси остана без лапичка, ще намери ли дом? СНИМКИ

Трикрако пале търси своите хора, които да му дарят обич и грижа.

Каси останала без предна лапичка в резултат на удар от кола. Сблъсъкът бил нечовечен - костта била пречупена, а мускулите не съумели да задържат крайника към дребното ѝ телце.  Заплашвала я и тежка зараза, която тровела тялото ѝ, съдбовният край бил въпрос на време. Кучето обаче имало шанс, доброволци го намерили и завели на ветеринар, където почнало лекуването.

Нейната тъжна история споделя Хаки Кан, който се надява кучето да откри хора, които да му обезпечат обич и топлота.

" Докторите споделиха, че в случай че бе останала още малко на улицата с такава тежка рана, през днешния ден Каси нямаше да е жива ", написа той.

Инфекцията била овладяна, само че крачето на кучето не можело да се избави - наложила се ампутация. Каси към този момент се е възстановила от здравните си несполуки, само че е изправена пред различен проблем. Намира се във ветеринарен стационар, а никой не е поискал да я осинови.

  " Ако в Каси виждате своята сродна душа, пишете ми! Тя потребност от единствено от малко обич и внимание ", приканва Хаки Кан.

Под неговата обява стопани на кучета, останали също с по три лапи споделят своя опит. Те разкриват, че изчезналият крак не е присъда, а палето ще бъде обичан приятел на своите стопани, който също ще играе и даже тича.

„ Моето семейство има кученце с три крайници, осиновено от подслон. Бих желала да кажа на бъдещия човек на Каси, че трикраките кученца са същите като четирикраките. Нямат никакви спомагателни условия и грижи. Могат да вършат безусловно всичко, което вършат и останалите кученца, вървят на разходки, тичат, гонят топка и фризби, скачат, плуват, гушкат и така нататък Не е ужасно да имаш трикрак другар ", написа Елена А.

„ От 10 години гледаме куче с ампутирана предна лапа. Намерихме я грубо блъсната от кола. Беше невероятно спасяването на лапичката. Искам да кажа на всички, че това в действителност не е никакъв проблем. Играе наедно с другите ни две кучета, тича с тях (с малко закъснение, схваща се). Верен другар и надзирател е! ", написа Ивелина Ч.

Вижте и част от обявата на Хаки Кан:



" Никой не си хареса Каси, тъй като има единствено 3 крачета.... Тя беше брутално блъсната от кола. Ударът е бил толкоз нечовечен, че е счупил костта и е откъснал крайници от тялото й.

Когато я видях за пръв път, кракът ѝ висеше единствено на късче кожа и не знаехме, дали не е прекомерно късно, с цел да я спасим. Докторите споделиха, че в случай че бе останала още малко на улицата с такава тежка рана, през днешния ден Каси нямаше да е жива.
Каси към този момент е изцяло възобновена от интервенцията и е подготвена да бъде осиновена, само че никой не я хареса и тя си стои самичка в клиниката.
Не можем да я върнем на улицата с 3 крачета, а единственият различен вид, който предложиха, бе да стои вързана в двор, което е неуместно...  Ако в Каси виждате своята сродна душа, пишете ми! Тя потребност от единствено от малко обич и внимание. "

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР