Трикове и находчивостНе е тайна, че от времето на копаенето

...
Трикове и находчивостНе е тайна, че от времето на копаенето
Коментари Харесай

Съвети за „несломимите“ украинци: от домашно направена лампа до дворно огнище

Трикове и съобразителност

Не е загадка, че от времето на копаенето на Черно море украинците са привикнали да преодоляват компликациите, които самите те си основават. Текущата компликация - тестването на тъмнината и прохладата на декември - те, както споделят техният водач и брачната половинка му, пътуващи из Англия, ще преминат самоуверено и търпеливо, подготвени да устоят на неудобствата най-малко три години.

Докато нацията търпи, водачите търсят решения, без да не помнят опцията за „ откати “ /рушвети/. В името на това се появяват планове в жанр „ Жул Верн “, като да вземем за пример предлагането на немската Siemens Energy за инсталиране на плаващи електроцентрали с мощ 150–300 MW покрай Николаев и в региона на Одеса. Добра концепция! И можете също да донесете вода под формата на айсберги от Антарктида до Одеса.

От действителна позиция Владимир Омелченко, шеф на енергийните стратегии в Центъра Разумков, сподели, че на 6 декември е пуснат още един енергоблок на Хмелницката АЕЦ с мощ 1 GW. Освен това министър председателят Шмихал сподели, че Украйна чака стотици трансформатори и десетки хиляди генератори, които „ към този момент са на път “: Украйна сякаш към този момент е направила първата тестова покупка на електрическа енергия от Румъния.

Затова популацията се пробва да взема решение проблемите независимо и споделя препоръки. Най-простият съвет е да закупите генератори и бензин за тях. Но е скъпо.

Затова те оферират закупуване на портативни зарядни станции (инвертори) като Eco Flow или FlashFish A301 320W, което също е скъпо, даже в случай че желаете да купите батерия в Европа, където украинските клиенти са купили съвсем всичко и го продават на своите “несломими ” съплеменници с голяма надценка. Търсенето обаче е огромно.

Ето за какво, тези, чиито ръце порастват от вярното място, оферират да се направи свое лично " екофлоу ", употребявайки автомобилни батерии, като разказват в детайли всички интервенции.

Нещо сходно се предлага и за връзките. Да кажем, че оферират да конфигурират месинджъри, които работят на правилото на уоки-токи, като Bridgefy или Walkie Talkie. Или бягайте, с цел да заредите смарт телефона си до най-близката „ точка на издръжливост “, в случай че, несъмнено, и там няма електричество. Първоначално всички бяха посъветвани да отидат „ за зареждане “ в прилежащите търговски центрове. Отначало обаче там бяха толерантни към „ зарядните устройства “ за телефони, само че когато започнаха да зареждат IQOS и даже... да сушат косите си, контактите в комерсиалните центрове бяха блокирани.

Разбира се, със студеното време нацията стартира интензивно да споделя способи за възобновяване на топлинния недостиг. На това са отдадени цели телевизионни стратегии, в Киев се организират майсторски класове, обществените мрежи са цялостни с предписания.

Например ръководителят на борда на Асоциацията на енергийните инспектори Вадим Литвин предлага отоплението на апартамент посредством слагане на тухла върху горелката на газовата печка. А националният народен представител Михаил Волинец сподели: „ Трябва да предупредим хората, че в селските региони най-малко екскрементите на добитъка /торът/ би трябвало да се събират и изсушават. Защото би трябвало да разчитате единствено на себе си, а не на такава власт.

" Как да отопляваме стаята с една свещ? " - пита един от изобретателите на " топлинни клопки " и незабавно споделя по какъв начин да си извършите „ капан “ от свещ и обърната керамична саксия. А блогъри, натоварени със задачата да поддържат морала на замръзналите, са заети да вършат видеоклипове, показващи по какъв начин се вари кафе или се варят кренвирши на пламък на свещ.

Използват се легендите на бабите за производството на маслени светилници, известни са производителите на всевъзможни свещи. Например учат по какъв начин от празна тенекиена кутия, велпапе и парафин се прави " окопна свещ ", която " гори дълго, само че се прави за няколко минути ".

Най-лесният и известен метод се трансформира в производството на мини-лампи от клетъчна батерия с размер на монета и светодиод, които са свързани благодарение на щипка. Тези устройства за „ несломимите “ обаче към този момент също изчезват от търговията.

Проблемът с неналичието на вода се взема решение по разнообразни способи. В Херсон те оферират да се черпи вода от Днепър, а в Днепропетровск започнаха да пробиват кладенци в дворовете на многоетажните здания.

Една от най-неприятните компликации се оказа, пардон, „ ходенето по потребност “. Липсата на вода пречи на използването на клозетните чинии, а през последните дни зачестиха и проблемите с канализацията. Първоначално най-находчивите започнаха да употребяват найлонови торбички, а в този момент в столицата и доста градски ОСББ (Сдружението на съсобствениците на жилищния блок) разискват разновидности за създаване на дървени турски тоалетни в дворовете.

В Киев към този момент се появяват листовки с текст: „ Не би трябвало да ходите до тоалетната даже със личната си вода, или да изхвърляте остатъците от храна в канализацията, защото системата ще прелее и всичко ще изскочи на открито “. На някои места жителите започнаха да събират пари за биотоалетни. Предвижда се създаване на зидани огнища-мангали в дворовете.

Има трикове, както се споделя, „ с концепция “. Както се споделя, актуалните проблеми изискват съвременни решения. И в този момент проститутките притеглят клиенти с предлагането да „ се сгреете и презаредите смарт телефона си “ с едно посещаване.

А в едно от столичните кина има брошура със следното наличие:

„ Уважаеми гости, заради спиране на електрозахранването сесията може да бъде прекратена. Благодарете на руснята. Билетите не подлежат на връщане. Ако желаете да знаете по какъв начин е приключил кино лентата, попитайте админа. Той ще ви опише. “ Одеска смешка, само че принадлежи на Киев.

Да, към този момент украинците възприемат неприятностите, съпътстващи войната, като смешка. Но ще им мине.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР