Тригодишното момченце, което издъхна преди 4 дни, не е починало

...
Тригодишното момченце, което издъхна преди 4 дни, не е починало
Коментари Харесай

3-годишното дете в Асеновград не е починало, а убито от пастрока си

Тригодишното момченце, което издъхна преди 4 дни, не е умряло от естествена, а от насилствена гибел.

Виновникът е неговият пастрок, на 22 година, оповестиха от окръжната прокуратура в Пловдив. Първоначално досъдебното произвеждане е било водено за вероятно причиняване на съдбовния резултат по несъобразителност поради немарливо отношение на родителите. С акт на основния прокурор на Република България следствието е било предоставено на Национална следствена работа.

В резултат на подхванатите дейни взаимни дейности на прокурори, полиция и НСС е открито, че се касае за съзнателно ликвидиране. Пастрокът е нанесъл нечовечен побой на момченчето. По натрупа са открити голям брой следи от травматични увреждания. Детето е имало тежка гръдна и коремна контузия, кръвонасядания на меките черепни покривки и по цялото тяло. Като причина за гибелта се дефинира несъвместима с живота съчетана контузия, резултат от нанесен от обвинения побой. Той е арестуван за 72 часа. Повдигнато му е обвиняване за закононарушението и за закана за ликвидиране на майката на детето, която принудил да мълчи. Най-тежкото, планувано от закона, наказване за осъществените закононарушения е отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Жестокият побой е бил нанесен на 9 март. На същата дата майката и пастрокът занесли хлапето в болничното заведение към този момент мъртво.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР