Тригодишното момче, намерено заровено в пустинята в Ню Мексико, е

...
Тригодишното момче, намерено заровено в пустинята в Ню Мексико, е
Коментари Харесай

Откритото в пустинята в Ню Мексико дете било убито за пропъждане на зли духове

Тригодишното момче, открито заровено в пустинята в Ню Мексико, е било убито в обред за " изгонване на зли духове ". Негови родственици считали, че то ще се " завърне като Исус ", с цел да уточни " покварени " цели, които би трябвало да бъдат нападнати, заяви прокуратурата, представена от Ройтерс.

Властите откриха останките на детето покрай бордей, намиращ се на север от град Таос. Това стана три дни след полицейска интервенция, в която бяха открити 11 деца в окаяно положение и бяха задържани петима възрастни по обвиняване, че са издевателствали над тях, съобщи Българска телеграфна агенция.

Сред арестуваните са и три дами, които съгласно полицията са майки на 11-те деца. На някои от децата, на възраст от 1 до 15 години, са били дадени оръжия, с цел да пазят бордея от възможна интервенция на ФБР, е научил съдът, занимаващ се със случая. Стана ясно също по този начин, че децата са били обучавани за осъществяване на всеобщи убийства в учебни заведения.

Едно от децата е разказало на следователите, че един от задържаните възрастни му е обяснил, че 3-годишният Абдул-Гани Уахадж ще се завърне от отвъдното и ще уточни институции, които би трябвало да бъдат атакувани. " Те са очаквали Абдул-Гани да възкръсне, с цел да им покаже от кои държавни институции би трябвало да се отърват ", сподели прокурор от окръг Таос. Други деца описват, че гибелта му е била " обред за прогонване на зли духове " от него.

Бащата на убитото дете, 39-годишният Сирадж ибн Уахадж, е наследник на прочут мюсюлмански свещеник в Ню Йорк. Той е упрекнат, че е отвлякъл Абдул-Гани от вкъщи на майка му в Атланта през декември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР