Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много

...
Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много
Коментари Харесай

Слави Трифонов пребори жестоката болест

Трифонов се подложил на пробна съвременна терапия, която дала доста положителни резултати

Слави Трифонов съвсем се е излекувал от подлата болест, която го мъчи близо 20 години – множествена склероза. Дългия е доста по-добре, в сравнение с беше преди няколко години и сега даже се движи без помощта на бастун, написа в. „ Уикенд “.

От есента на предходната година Трифонов се подложил на пробна съвременна терапия, която дала доста положителни резултати. Пристъпите на вдървеност съвсем изчезнали, даже качил няколко кг. Освен това Слави правел и курс на престой в барокамера, който възвърнал виталните му сили.

Всеки ден в дома му идвал и сертифицирал рехабилитатор, който му помагал в раздвижването. Слави даже намирал сили да тренира в персоналната си фитнес зла, която е направил в имението си.

Окрилен от забележителното усъвършенстване на здравето си, той даже възнамерявал да се завърне на сцената с огромен концерт дружно с „ Ку-ку бенд “. В момента се прецизира къде да бъде спектакълът – в „ Арена София “ или даже на националния стадион „ Васил Левски “, където преди няколко години той и бендът изнесоха величествен театър.

Междувременно Слави се е засилил и на бизнес фронта. Пет години, откакто напусна Би Ти Ви, той се завръща с втория сезон на „ Бягство към успеха “, което през 2009 година бе снимано като план на „ Шоуто на Слави “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР