Триетажното здание се е срутило по време на реставрация. Инцидентът

...
Триетажното здание се е срутило по време на реставрация. Инцидентът
Коментари Харесай

Историческа сграда се срути в Истанбул, един човек е затрупан под отломките

Триетажното здание се е срутило по време на реституция. Инцидентът е станал към 15:30 ч., добавя Българска телеграфна агенция.

При сриването са били затрупани двама души. Единият човек е бил изваден отдолу под отломките от хората в близост, осведоми Анадолската организация.

Предприета е акция за избавяне на затрупания.

В региона са изпратени полицейски екипи, пожарникари, медици, екипи на Дирекцията за ръководство при бедствия и изключителни обстановки (АФАД). Специално подготвено куче също е включено в избавителната интервенция.

Полицията е отделила региона.

Ново земетресение в Източна Турция

Земетресение с магнитуд 4,9 по Рихтер е станало в източната част на Турция, на седем километра от град Малатия, оповестиха от Европейския средиземноморски сеизмологичен център. То е било на дълочина от 10 километра.

Трусът е станал в 16.39 часа и е провокирал суматоха у жителите. Усетен е и в други градове наоколо до епицентъра, оповестява турската телевизия НТВ.

Справка в уеб страницата на Европейския сеизмологичен център демонстрира, че в региона са регистрирани още два вторични труса - в 16.45 и 16.48 часа, надлежно със мощ 2,2 и 2,6 по Рихтер, добавя БНР.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР