Тридневното лечение на американския президент Доналд Тръмп от COVID-19 струва

...
Тридневното лечение на американския президент Доналд Тръмп от COVID-19 струва
Коментари Харесай

Разкриха цената на 3-дневното лечението на Тръмп в болница

Тридневното лекуване на американския президент Доналд Тръмп от COVID-19 коства повече от 100 000 $. „ Ню Йорк Таймс” пресмята, че в сметката влизат разноските за проби, потреблението на серуми, основани на антитела и хоспитализацията в медицинския център „ Уолтър Рийд “.

Транспортирането на президента с хеликоптер от Белия дом до болничното заведение и назад, както и непредвидени разноски за процедури или медикаменти, също са включени.

„ Когато влязох в болничното заведение, не се усещах добре. По-малко от 24 часа по-късно бях ужасно. Исках да ме изпишат. Желая всички да получат същото лекуване, каквото и аз, тъй като се усещам ужасно, перфектно”, уточни Доналд Тръмп.

„ Мисля, че е Божия благословия, че се заразих. Неочаквана благословия, че го хванах. Чух за това лекарство и споделих - дано да го взема. Това беше моя концепция. Казах - дайте ми го. То проработи по необикновен метод. Смятам, че в случай че не бях хванал вируса, щяхме да търсим други лекарства”, прибавя президентът.

Дни откакто се разболя, Тръмп се върна на работа в Овалния кабинет и съобщи, че желае американците да имат достъп до същото лекуване, каквото и той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР