Тридесет представители на различни испански компании, които работят в България,

...
Тридесет представители на различни испански компании, които работят в България,
Коментари Харесай

Цветан Симеонов : Въвеждането на еврото ще е от полза за обществото и българските фирми


Тридесет представители на разнообразни испански компании, които работят в България, бяха осведомени от управлението на Българската търговско-промишлена палата за терзанията и вероятните резултати, които бъдещото приемане на еврото ще има в България.  Това оповестиха от посолството на Испания.

Днес, в резиденцията на посолството, се състоя конференция, отдадена на тематиката. На събитието е участвал посланикът на Испания Алехандро Поланко и представители на комерсиалната работа при посолството.

Председателят на БТПП Цветан Симеонов (на снимката) показа публичните, политически и стопански аспекти на тази значима стъпка и е изразил персоналната си поддръжка, както и тази на БТПП и убедеността, че въвеждането на единната европейска валута ще бъде извънредно потребно за обществеността и българските компании, чиито страхове и терзания, според данните за страните с еврото, са в множеството случаи неоснователни.

Търговската работа на посолството е срещнала участниците в срещата с програмата от икономическите си действия, която включва: железопътния бранш, умна подвижност, зелен водород, бебешки аксесоари, здравни технологии, ръководство на водите, гурме кухня, недвижими парцели и значима стратегия за стипендии за испанските компании в чужбина на стойност 60 милиона евро, от които страните от Европейски Съюз биха могли да се възползват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР