Тридесет и шестима ученици и студенти се включиха в Стажантска

...
Тридесет и шестима ученици и студенти се включиха в Стажантска
Коментари Харесай

Над половината от стажантите през 2022 г. останаха на работа в Електрохолд

Тридесет и шестима възпитаници и студенти се включиха в Стажантска стратегия 2022 на Електрохолд. Над половината от тях останаха на работа в групата, а другите не престават образованието си, само че получиха покана да станат част от групата след довеждане докрай на образованието си.

Тази година програмата даде опция на стажантите да придобият нови познания, умения и опит в разнообразни звена на групата Електрохолд - Експлоатация и поддържане, Мерене и ръководство на данните, Обслужване на клиенти, Финанси, Корпоративни връзки и маркетинг, Стратегическо обмисляне и развиване на мрежата, Реализация на вложенията.

На публична гала в централния офис на Електрохолд в София всички участници в Стажантска стратегия 2022 получиха документи от Васил Василев, шеф Експлоатация и поддържане, Илиян Мутафчиев, шеф Мерене и ръководство на данните, Вежен Фотев, шеф Обслужване на клиенти и Евгения Накова, шеф Човешки запаси.

„ Надявам се да сме предали на нашите стажанти част от удовлетворението, което намираме в нашата специалност. Особено огромно е удовлетворението, когато успеем в най-кратки периоди да възстановим електрозахранването след стихия или други форсмажорни условия “, сподели Васил Василев. В ръководената от него дирекция Експлоатация и поддържане над 80% от стажантите през 2022 година останаха на непрекъсната работа.

„ При нас е доста комфортно да се работи, тъй като може по едно и също време да се учи и по този метод опитът от практиката надгражда теорията, преподавана в университета “, добави Илиян Мутафчиев.

При формалното закриване на Стажантска стратегия 2022 Евгения Накова пожела на участниците триумфи в техните бъдещи инициативи. Тя ги поздрави, че към този момент са част от екипа от над хиляда участници в стажантската стратегия през нейната 15-годишна история. Г-жа Накова благодари на наставниците, без чиято ангажираност и безрезервност стажантската стратегия не би била по този начин сполучлива.

Пресцентър на Електрохолд
[email protected]
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР