Тридесет и седем годишна жителка на Милано бе задържана и

...
Тридесет и седем годишна жителка на Милано бе задържана и
Коментари Харесай

Изсмя се на полицаите: Знаех, че ще стане така! Диана уби дъщеричката си по най-зловещия начин

Тридесет и седем годишна жителка на Милано бе арестувана и упрекната в преднамерено ликвидиране, откакто оставила детето си, на годинка и половина, вкъщи единствено в продължение на седем дни и то умряло от апетит и жадност и от неналичието на съществени грижи. Това оповестява Ти Джи Ком 24.

На 14 юли Алесия Пифери изкъпала дребната Диана, сменила ѝ памперса и след това я оставил в леглото ѝ със шише с мляко и биберон. След това дамата отпътувала за Лефе, в провинция Бергамо, при сегашния си другар, който не е биологичен татко на детето. На него Алесия Пифери разказала, че е изпратила щерка си на море с вуйна ѝ.

Когато след седмица Пифери се прибрала в жилището си в Милано, тя намерила детето мъртво. Подала сигнал в " Бърза помощ ", а след това лекарите се обадили в полицията. Жената била арестувана и по време на разпитите нито плакала, нито показала някакви скрупули, а единствено споделила: " Знаех, че ще стане по този начин ".

В жилището било намерено на половина празно шишенце от медикамента EN (Delorazepam), който е мощно успокояващо средство, употребявано против положения на безпокойствие и бодърствуване. Разследващите случая подозират, че майката е давала постоянно от него на детето и че може да му е дала от медикамента и когато го е оставила единствено за близо седмица, прецизира Българска телеграфна агенция.

Неведнъж майката е оставяла детето си единствено, описват още проверяващите. А съседи на дамата настояват, че тя се представяла за детски психолог и че до последно не си била дала сметка, че е бременна.

Потресени поданици на Милано през вчерашния ден завързаха бели балони с името на дребната Диана, изписано върху тях, на прозорците и на оградата на блока, в който тя живеела с майка си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР