Тридесет и девет души са загинали и 29 са били

...
Тридесет и девет души са загинали и 29 са били
Коментари Харесай

Трагичен инцидент: 39 души загинаха при пожар в център за мигранти в Мексико

Тридесет и девет души са починали и 29 са били ранени при пожар в център за задържане на мигранти в северната част на Мексико , наоколо до границата със Съединени американски щати. Това заяви поискал анонимност представител на Националния институт по имиграция, представен от Асошиейтед прес.

Кадри от местопроизшествието демонстрират редици тела увити в сребристо фолио до постройката в Сиудад Хуарес, намиращ се от другата страна на границата против град Ел Пасо в щата Тексас. На мястото могат да се видят също и коли за спешна помощ, пожарникари и коли на моргата.
 Българска телеграфна агенция
Вестник " Диарио де Хуарес ", който цитира анонимни източници от прокуратурата в щата Чиуауа, оповестява за 39 починали в огнената буря, избухнала през вчерашния ден вечерта. Ранените са били откарани в четири лечебни заведения , съгласно вестника.
 Българска телеграфна агенция
Националният институт по имиграция и прокуратурата на щата Чиуауа не са дали отговор на настояванията за удостоверение на случая. Според известия в медиите Главната прокуратура на Мексико е почнала следствие.
 Българска телеграфна агенция
Сиудад Хуарес е основната пресечна точка за мигранти за влизане в Съединени американски щати. Приютите в града са цялостни с мигранти, чакащи опцията да пресекат границата или такива, които са поискали леговище в Съединени американски щати и чакат привършване на процедурите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР