Тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил допусна незабавно предаване

...
Тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил допусна незабавно предаване
Коментари Харесай

Окръжен съд – Кюстендил допусна незабавно изпълнение на Европейска заповед за арест от Германия за албанец

Тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил позволи неотложно предаване на лицето Robert N. / албански жител, на 40 години / на способените управляващи на Федерална Република Германия, въз основа на европейска заповед за арест, издадена на 13.01.2021г. от арбитър в Районен съд Оберхаузен, Федерална Република Германия, за осъществяване на наказателно произвеждане за осъществени от него на 11.08 и 15.12.2019г. закононарушения по чл.242 и чл.244 ал.1 и 4 от Наказателен кодекс на Федерална Република Германия.

Лицетосе търси за кражба на имущество през 2019 година на стойност на 41555, 10 евро, кражба на имущество на стойност 160 евро и разваляне на имущество на стойност 2000 евро.

Албанският жител, който бе арестуван в края на ноември на ГКПП- Гюешево, на трасе входящи коли, изиска от съда да бъде предаден допустимо най- бързо на управляващите в Германия.

Окръжен съд взема във връзка с RobertN.мярка за неотклонение „ задържане под стража ” до фактическото му предаване на издаващата европейската заповед за арест страна - Федерална Република Германия, която следва да се приложи с режим на обвинен в Затвор гр. Бобов дол.

Решението е дефинитивно.



--
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР