Тричленен състав на Апелативен съд – София с председател Пламен

...
Тричленен състав на Апелативен съд – София с председател Пламен
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест свекъра на жестоко убитата Евгения, която бе намерена в куфар

Тричленен състав на Апелативен съд – София с ръководител Пламен Дацов и членове Светла Букова и Димитър Фикиин анулира определение на Софийския градски съд, с което на Пламен Владимиров, упрекнат за съучастничество в убийството на 33-годишната Евгения Владимирова, бе избрана мярка за неотклонение „ подписка “.



Апелативните съдии намират, че мярката на Владимиров следва да бъде променена в „ домакински арест “ най-много поради множеството хронични болести, които постановат непрекъснатото му медикаментозно лекуване и санитарна грижа.
Според САС обаче обоснованото съмнение, че Владимиров авансово е заречен помощ на сина си за укриване на натрупа и изтриване на следите, в случай че убие брачната половинка си и майка на детето им, към момента не е разколебано. В тази посока има показания на очевидци, листчета със собственоръчно изписани имена на свързани с убитата Евгения лица, открити в дома на Владимиров, данни за взаимно пътешестване със сина му в региона на Перник - където след това бе открит натрупа на дамата – направено часове преди убийството.
При това състояние мярката „ подписка “ не е вярна и законосъобразна, реши САС. Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР