Тричленен състав на Апелативен съд – София потвърди определението на

...
Тричленен състав на Апелативен съд – София потвърди определението на
Коментари Харесай

Окончателно: Андре Токев излиза предсрочно от затвора

Тричленен състав на Апелативен съд – София удостовери определението на софийските градски магистрати, с което на 13 юли бе позволено условно предварително освобождение на наказания Андре Токев.

Шеф готвачът Токев бе освободен предварително от пандиза предходната седмица и въпреки прокуратурата да съобщи, че няма да апелира решението, администрацията на пандиза го направи. През ноември 2021 година Токев бе заловен да кара пийнал и без джанти на колата си . Готвачът призна виновността си и подписа съглашение.

С днешното си решение апелативните магистрати одобряват за обосновано определението на първоинстанционния съд, че към сегашния миг наказаният с държанието си в пандиза е дал доказателства за поправянето си . Събрани са доказателства за неговата полза за обществото; в същото време към 13.07.2022 година наказаният е бил изтърпял в действителност повече от половината от наложеното му наказване „ отнемане от независимост “. Това обуславя извод за аргументираност и правомерност, т.е. точност, на обжалваното определение и за неоснователност на подадената против него тъжба, сочат апелативните съдии.

Определението на САС е дефинитивно. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР