Tribune.bgОще вчера вечерта от Продължаваме промяната“ подгряха обществото, че ги

...
Tribune.bgОще вчера вечерта от Продължаваме промяната“ подгряха обществото, че ги
Коментари Харесай

Кой натисна ENTER-а на Радостин Василев, точно когато се състави евроатлантическо мнозинство?

Tribune.bg

Още през вчерашния ден вечерта от „ Продължаваме промяната “ подгряха обществото, че ги чака нож в гърба от зложелател с партиен билет. Ударът не закъсня – минути преди 11 часа в петък Радостин Василев събра медиите в Българска телеграфна агенция и с към този момент отработен удар направи опит да заколи „ смяната “ – по еднакъв метод, както внезапно се обърна и против Има Такъв Народ не толкоз от дълго време.

Василев пусна 5 минутен запис от съвещание на народен съвет на партията, за което самичък си сподели, че се съмнява дали не е поканен простъпка, и даде обещание да популяризира цялата онлайн среща, траяла над 5 часа.

След конференцията на Василев обаче останаха повече неотговорни въпроси, от тези, на които даде отговор.

– Кой и за какво натисна ENTER на депутата от Политическа партия?

– Защо тъкмо в този момент се хвърля тази бомба, чиято очевидна цел да се разклати нежното единодушие, че на страната незабавно ѝ би трябвало държавно управление, гледащо на Запад, а не на Изток?

– Кой има изгода от следващ длъжностен кабинет на Румен Радев?

– Започнаха ли руснаците офанзива против българската държавност?

– Каква е ролята на Александър Маринов и Гриша Ганчев в активирането на един „ категорично вманиачен ” субект в офанзивата против доверието в цялата политическа система?

– Кой има интерес да се провалят напъните на евроатлантическото болшинство за сформиране на устойчиво държавно управление?

– Кой припозна Радостин Василев като „ комфортния глупак “ на руснаците?

– Кога прокуратурата ще приключи започнатите производства против лицето Радостин Василев?

– Кой има изгода от тласкането на страната в следващи предварителни избори и убиването на доверието на жителите в политическия развой и парламентарната народна власт?

– След следващия съдбовен удар, да чакаме ли скоро да поемем по някакъв нов път – да вземем за пример президентска република по източен модел?

„ Кой е диригентът “ не дадоха отговор и нощес от „ смяната “. Само заговориха за ролята на службите (под директен президентски контрол) и „ дълбоката страна “.

Бойко Борисов съобщи: „ Целта е да не се направи държавно управление. Това обслужва доста забавни, които не желаят страната да се стабилизира “. Той направи връзка и с времето, което е определено той да бъде разпитван.

„ Странно за какво, само че това съответствува с основен миг, когато се прави държавно управление “, съобщи той.

Интересно дали в идващите дни някой ще благоволи да ни даде отговор на въпросите за това кой и с какъв претекст задейства тъкмо в този момент Радостин Василев. Не че схемата не е напълно транспарантна и така…

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР