Три знакови лица от ъндърграунда са задържани.Те са арестувани при

...
Три знакови лица от ъндърграунда са задържани.Те са арестувани при
Коментари Харесай

Спецакция в София: Три знакови лица от ъндърграунда са задържани

Три знакови лица от ъндърграунда са арестувани.Те са задържани при акция на Столична дирекция на вътрешните работи.За кражба на златни украшения от магазин бяха арестувани Ники Понти, Каската и Пепи Тапата.

В колите им са открити специфични заглушители за радио честотите на алармените системи. Именно по този начин обрали и златарското ателие.

Три знакови лица от ъндърграунда са арестувани

Ники Понти е измежду топ крадците на София. Той и Каската бяха хванати по време на кражба, при която с въже се с пуснали от горен етаж до жилището, който желали да оберат. Когато видял, че ще бъдат арестувани, Понти даже се съблякъл и си лежащ в спалнята, с цел да имитира, че живее там. Въпреки това бил оголен.

Другите двама – с изключение на Каската, също били хванати на място. Те пробвали да отмъкнат 10 000 лв..

Преди години Ники Понти бе задържан по тази причина, че е отмъкнал екипа на футболиста Петър Хубчев от САЩ’94. По това време той бе народен селекционер.

Задържаха автокрадец, непосредствен на автоапаш №1 на републиката- Лъвицата. Той е арестуван след спецакция, напомня SafeNews. Открита е кола в гараж, която неотдавна крадецът е отмъкнал.

Арестуваният е един от най-оборотните автокрадци в София, а точно Георги Воденичаров – Кико. Той е апетитен за непосредствен до Светослав Петков-Лъвицата.

До задържането се стигнало след осъществяването на дейни оперативни и издирвателни дейности. Операцията е осъществена от чиновници на бранш „ Престъпления свързани с МПС “ – Столична дирекция на вътрешните работи и сътрудниците им от Шесто районно управление (на МВР).

Той е заловен в употребен от него гараж. В рамките на процесуалните дейности е намерено транспортно средство с намеса по номера на рамата.

Източник: 24 часа

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР