Три за щастие са казали хората и ето че щастието

...
Три за щастие са казали хората и ето че щастието
Коментари Харесай

Родителите на Карен бойкотираха сватбата му със Златка

Три за благополучие са споделили хората и не щеш ли щастието изгря и при Златка Райкова. Третият годеж на плеймейтката се оказа сполучлив за нея и най-сетне стигна до олтара. Блондинката мина под венчилото с 28-годишния Карен Хачатрян на 23 септември, събота.

Това е първата женитба и за двамата, като булката има два годежа, които по този начин и не стигнаха до брак – с Георги Валентинов и с Благой Георгиев –Джизъса. Само Карен направи изкусителката своя законна жена, а тя му се отблагодари с думите: „ Ще те обичам постоянно ”, написа „ Уикенд ”.

В обществените мрежи към този момент текат залози, какъв брой ще трае това „ постоянно ”. Църковният брак бе в храм „ Възвишение на Светия Кръст Господен ” в столичния квартал „ Лозенец ”, а купонът продължи в хотел „ Маринела ”, където кичът бе взел превес. Роклята на изкусителката от Пазарджик беше чисто бяла, с голямо деколте и чашки, които са й дребни. Именно в този тип цъфна Златка в църквата. Русата сексбомба без терзание се врече във честност на Карен съвсем по голи цици. Райкова не загърна обилната си силиконова гръд даже пред попа и Господ. Това провокира лавина от негативни мнения в обществените мрежи. Няколко пъти булката изпоти попа, който ги венчаваше, като безусловно си навря балконите в лицето му. Силиконовите кълба на Златка се тресяха над роклята, която е толкоз разголена, че мнозина в църквата ги хвана позор от вулгарната панорама. Тя обаче никак и не се усети, а даже се накланяше напред, с цел да й се видят още по-добре прелестите.

„ Няма неприятно роклята ти да е такава, само че в църквата не се влиза по подобен метод. Затова и множеството досетливи булки имат над роклята ефирно покривало, шал или каквото и да е, само че е срамотия да си показваш анатомията в Божия храм ”, разясниха възмутени миряни.

В ресторанта нещата не стояха доста по-различно и роклята непрекъснато се смъкваше поради огромния бюст на Златка. На едно от видеата се вижда по какъв начин младоженецът дърпа роклята на булката, която потегля да се свлича и аха Златка да остане по силикон.

„ Не й ли е неловко от татко й?! Децата й също са там, както и всички посетители мъже. Аз съм жена и не мога да откъсна очи от бюста й, пък какво остава за мъжете ” – разяснява последователка на Райкова в Инстаграм.



В по-късните часове на вечерта плеймейтката се преоблече в по-къса бяла рокля, само че преди този момент всички посетители видяха прелестите й. Карен пък бе облечен с фрак и мокасини на необут крайник.

Част от присъстващите на щастливото събитие бяха Светлана и Христиан Гущерови, фризьорът Момчил Спасов, гримьорът Цецо Андреев, а гостите бяха забавлявани от фолк певиците Галена и Ваня, както и Азис. Водещ бе DJ Дамян. От фрагменти в обществените мрежи се видя, че младоженците съблюдаваха огромна част от традициите. На излизане от църквата влюбените пуснаха двойка бели гълъби за новото начало и безконечна естетика. В ресторанта пък разчупиха питка, като по-голямото парче остана в ръцете на Златка. Това значи, че точно силиконовата бомба ще командва у дома. Родителите на Райкова, които са разведени от години, участваха на сватбата, като таткото на изкусителката я заведе пред олтара, а майка й се грижеше за децата на русокоската.

„ Уикенд ” научи, че родителите на Карен не са почели венчавката на сина си и не са участвали на тържеството. Причината се крие в това, че въобще не харесват избора на наследника си. Те не утвърждават, че Райкова е по-голяма с съвсем 10 години от сина им, а още по-малко харесват скандалната й популярност, безразборните връзки и това, че има дете от Благо Джизъса. Именно синът на булката от предната й връзка с Благой носеше халките на младоженците.

Разбира се, на сватбата не участва баща му. Златка и Георгиев са във омраза, откакто някогашният футболист заряза сексбомбата, с цел да се хване с два пъти по-младата от него Полина Спасова.

Според наши източници Хачатрян не работи, само че е от богато семейство, което към момента го устоя, само че не е ясно докога. Като нищо Златка и Карен може да изпаднат в ситуацията на Светлана и Христиан Гущерови. Те са на месечна прехрана от Добромир Гущеров, който отпуска пари съгласно потребностите на многодетното семейство.

„ Ще забележим по кое време ще спре кранчето за младоженците. Но сигурно не е прелестно да си нежелана снаха, а Златка е такава за следващ път. Нито родителите на Джизъса одобряваха плеймейтката, нито майките на предходните й мъже я харесваха ” – разясняват в шоу средите.

Галена се появи полугола на сватбата на смуглата двойка с бели зъби. Смядовката, която е единствено кожа и кости, подвигна градуса на настроението с многочислените си шлагери, а по някое време и самата Златка сграбчи микрофона и запя. Плеймейтката извърши няколко песни, с които поздрави Карен и по-късно даде микрофона още веднъж на Азис и Галена.

Светлана Гущерова и мъжът й Христиан бяха на първите маси. Пенсионираната плеймейтка изглеждаше доста удовлетворена от сватбата и купона. Присъствали на венчавката разкриха, че русокоската цяла вечер стояла единствено на минерална вода, като си разрешила да пийне чаша шампанско за здравето на младоженците. Мъжът й Христиан не останал удовлетворен от менюто, тъй като не съумяло да го засити, и си тръгнал гладен. Наложило се в дребните часове на нощта баба Кунка да готви манджи за обичания си шурей. Все отново богаташите са останали удовлетворени от сватбата, а Светла е видяла хора, разнообразни от мъжа си, личния състав им и Азис.

Припомняме, че Златка Райкова и Карен се сгодиха през миналия октомври. Скоро по-късно тя разгласи, че чака второто си дете – момченце, което се роди през май и носи името на татко си Карен. Бебето също беше неразделно до родителите си по време на сватбата, като бе обгрижвано от баба си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР