Три възрастни котки са отказали да оставят малкото коте долу

...
Три възрастни котки са отказали да оставят малкото коте долу
Коментари Харесай

Удивително: Три котки помогнаха на котенце да се изкачи на покрива на къща ВИДЕО

Три възрастни котки са отказали да оставят дребното коте долу и му помогнали да скочи на покрива, с цел да може да продължи по-нататъшното им странствуване.

Котките се взирали в по-малкия си другар, като стояли на ръба на постройка в Неапол, Италия, до момента в който той се мъчел да се изкачи.

На видеозаписа, изработен от гражданин, е запечатан трогателният миг, когато една от котките скача от покрива долу, с цел да хване котето за врата със зъби и по този начин да доближи с него до останалите котки.

От първия път старата котка не съумяла да вдигне дребното котенце до структурата, защото то се блъснало в ръба на покрива, след което освен паднало назад, само че и се претърколило. Вторият опит, изработен след деликатна подготовка, бил доста по-успешен, след което всички животни, в това число котето, се оказали на покрива.

След като се обединили дружно, цялата компания от пухкави същества траяла напред по свои си работи, като преди този момент прегледали котенцето, с цел да се уверят, че след толкоз сложното нанагорнище всичко е наред с него.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР