Три варианта за правителство в рамките на следващия, 49-ти парламент,

...
Три варианта за правителство в рамките на следващия, 49-ти парламент,
Коментари Харесай

Томислав Дончев описа 3 варианта за кабинет след изборите

Три разновидността за държавно управление в границите на идващия, 49-ти парламент, разказа в свое телевизионно присъединяване по Българска национална телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев - лидер н алистата на ГЕРБ-СДС в Габрово. Първият е партията, която е събрала най-вече гласове, може би с поддръжка на друга партия, или партии да сформира титулярен кабинет от политически лица, с опит и експертиза. Вторият " отчасти се е случвал - така наречен държавно управление на малцинството, което по формулировка го обрича на пай управнически небосвод ". Третият е моделът на кабинета " Габровски ", който ГЕРБ-СДС предложиха в 48-то Народно събрание. 
 
Дончев разяснява и каква е логиката първият да бъде подсилен от втория или вторият - от първия, в случай че става въпрос за държавно управление на малцинството. Според него няма смяна на събитията по отношение на предходния парламент. Томислав Дончев увери, че за ГЕРБ няма нищо непременно, въпреки първото им място би дало повече шансове за държавно управление - съгласно него. 
 
" Всичко до линията на самосъхранението, не тъй като то е значимо, а тъй като като я минеш си направил толкоз взаимни отстъпки, си че самичък ставаш компромис ", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ. 
 
Според него е килнат смисъла на политиката и вместо да се създават резултати в интерес на публичното развиване, той е станал " кой на кого ще се скара ".
 
Относно самодейността на служебния транспортен министър Иван Шишков за инспекции на некачествено пътно строителство, Дончев отговори с различен въпрос: правилно ли е, че от взетите проби се демонстрират единствено забавните на министъра? Това за политически дейности при започване на акцията, за да ни навредят, не мога да отговоря за какво, установи Томислав Дончев. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР