Три варианта за постигане на колективен имунитет: в края на

...
Три варианта за постигане на колективен имунитет: в края на
Коментари Харесай

И без НОЩ, брифингите остават: Здравният министър обяви 3 варианта за колективен имунитет

Три разновидността за реализиране на групов имунитет: в края на юни, края на юли или края на август разгласи здравният министър Костадин Ангелов в петък на първия брифинг на здравните управляващи след разпускането на Националния действен щаб (НОЩ).

Ангелов съобщи, че е разумно решение в края на мандата на премиера Бойко Борисов, тъй че идващият министър председател да реши по какъв начин да постъпи оттук насетне. Той уточни, че брифингите на здравните управляващи за информиране по отношение на настоящата епидемиологична конюнктура ще продължат и прикани тематиката да не се политизира.

Без НОЩ, постарому

Петъчният брифинг на Ангелов и здравните специалисти обаче беше призован изключително и в последния миг на фона точно на политически и публични рецензии, че министър председателят в оставка Бойко Борисов дезертира от ръководството на здравната рецесия . Първоначално след известието за разпускането на НОЩ в четвъртък вечерта от Министерството на здравеопазването оповестиха, че Ангелов и основният държавен здравен контрольор ще продължат да осведомят обществото за хода на епидемията, само че оповестиха, че идващият брифинг ще е в понеделник.

В петък, единствено 2 часа преди началото на брифинга, Министерство на здравеопазването разпрати ново известие, че ще има такова събитие. Така и след разпускането на НОЩ беше спазена традицията за извънредност и безредица вследствие на политическо влияние.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР