Три въпроса отправя членът на националното ръководство на ВМРО -

...
Три въпроса отправя членът на националното ръководство на ВМРО -
Коментари Харесай

ВМРО пита Кацаров ще тества ли депутатите като учениците

Три въпроса насочва членът на националното управление на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ Александър Сиди към министъра на опазването на здравето Стойчо Кацаров. Поводът е идното привикване на 4 в което има цяла група депутати, които построиха акцията си върху антиваксърската теза, отхвърлят маските и всички наложени ограничения против Ковид-19 и са изрично срещу зеления документ.

1. За влизане в постройката на Народното събрание ще бъде ли изискван зелен документ от бъдещите народни представители?

2. Тъй като въведохте наложително тестване два пъти седмично на учениците, с цел да учат присъствено, възнамерявате ли да въведете такава мярка и за народните представители?

3. Носенето на маски на закрито, което е наложително за всички българи, ще бъде ли наложителна мярка и за бъдещите народни представители?

240 народни представители се събират четири дни седмично, след което потеглят по изборните си региони в цялата страна . Как ще гарантирате живота и здравето на сънародниците ни, в случай че тези хора не бъдат тествани първоначално и в края на работната им седмица? Нека и за тях важат разпоредбите, които важат за децата ни, питат те.

От партията недоумяват каква е логиката зеленият документ или съществуването на негативен тест са наложителни за хората, които работят в МОЛ-овете, заведенията, фитнесите и други, само че те да не са наложителни за хората, които действително ще ръководят страната.

От Вътрешна македонска революционна организация попитаха още Кацаров по какъв начин ще подсигурява залъжителното носене на маски от народните представители в постройката на Народното събрание?
 И Джамбазки апелира пред Върховен административен съд зеления документ
И Джамбазки апелира пред Върховен административен съд зеления документ

Според него се нарушават съществени конституционни права

Припомняме, от партия на служебния здравен министър Стойчо Кацаров.

Опозиционни партии са за ограничение на епидемията и най-много против въвеждането на зелен документ.

поради - от през днешния ден.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР