Три въпроса могат да съборят правителството - COVID-19, Македония и

...
Три въпроса могат да съборят правителството - COVID-19, Македония и
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Три въпроса могат да съборят правителството |

Три въпроса могат да съборят държавното управление - COVID-19, Македония и токът, съобщи пред Българска национална телевизия социологът Андрей Райчев.

Доколкото аз разбирам, персоналното разбиране на Кирил Петков и Асен Василев е: би трябвало доста бързо " да продадем " историята против някаква полза. И да я забравим, тъй като тя ни пречи. Те изхождат от прагматични съображения. Това се натъква не на опозицията изгодно-неизгодно в главите на българите, а на опозицията позорно-достойно. За българите това е позорно държание. Над 80% от българите са същински ядосани по въпроса и едвам им разказваш " Аз го продадох скъпо ", той ще каже " Ти си отпадък ". За да компенсира това, президентът направи КСНС, където те се убедиха, че всички - от техните съдружници до техните съперници, мислят противоположното на това, което те смятаха да вършат. И това малко балансира позицията, разяснява социологът.

По COVID-19 могат да стартират една политика на усмиряване. COVID-19 е болест на главата, на суматохата. Той на първо място е боязън. Трябва да излезем от тази обстановка. Тя не е българска. Въпреки че българите способстваха - в лицето на Мутафчийски и компания. Но огромното нещо направиха светът, Европа и СЗО. Трябва да стартираме да излизаме от страха. Не съм сигурен, че те ловко знаят по какъв начин да вървят по този път. Но не става с крайни ограничения. Става с усмиряване, заяви Андрей Райчев.

Токът - това е комплициран, доста сложен въпрос, където към този момент чуваме единствено версии. Този въпрос в действителност може да ги събори, както и Бойко Борисов събори, напомни Райчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР