Три торби с пари: Крадци обраха инкасо кола и простреляха

...
Три торби с пари: Крадци обраха инкасо кола и простреляха
Коментари Харесай

Три торби с пари: Крадци обраха инкасо кола и раниха тежко охранител


Три торби с пари: Крадци обраха инкасо кола и простреляха охранител. Обир на инкасо автомобил и пукотевица разсъни в ранните часове благоевградчани в събота.

 Въоръжен обир на инкасо автомобил в Благоевград Снимка: Тони Маскръчка

По непотвърдена информация, при екшъна е създадена и пукотевица като е бил прострелян един от чиновниците на инкасото. Престъплението е осъществено към 6.30 часа тази заран.

 Полиция e пред реанимация, където е настанен простреляният охранител Снимка: Тони Маскръчка

Около 6,31 ч. е получен сигнал за случая в централната градска част. При излизане от касов център на площад „ Македония “, двамата чиновници на охранителна компания са нападнати от три незнайни лица, единият охранител е прострелян в региона на слабините, оповестиха от полицията. Той е настанен в реанимация и е с заплаха за живота.

 Въоръжен обир на инкасо автомобил в Благоевград Снимка: Тони Маскръчка

Според първичната информация в инкасо автомобила са пътували двама охранители, те са били нападнати от трима маскирани. При стрелбата е ранен един от охранителите на инкасо-автомобил, близо до банка където има и трезор.



Пострадалият е на 52 години и сега е настанен в реанимацията на локалната болница с оспасност за живота. Той е прострелян в региона на на корема без изходна рана. Нападението е осъществено на площад Гоце Делчев в града.



Все още няма информация в какво положение е потърпевшия, само че съгласно Българска национална телевизия той се намира в реанимацията на болничното заведение, където лекарите не престават да се борят за живота му.

 Въоръжен обир на инкасо автомобил в Благоевград Снимка: Тони Маскръчка

Не е ясно и каква сума е открадната от автомобила. Отново по инфрмация на Българска национална телевизия става въпрос за три торби с пари, само че не се прецизира точната сума и валута на парите.

Разследващите работят по случая.
СНИМКИ: 24 ЧАСА, Българска национална телевизия, ДАРИКНЮЗ
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР