Три театрални премиери събират интереса на публиката в Плевен с

...
Три театрални премиери събират интереса на публиката в Плевен с
Коментари Харесай

Едни от най-големите звезди на театъра ще гостуват в Плевен

" Три театрални министър председатели събират интереса на публиката в Плевен с присъединяване на известни лица от сцената и екрана - Христо Гърбов, Александра Сърчаджиева, Асен Блатечки и Николай Урумов " , заяви Любомир Пелев от уредниците на културните прояви.

Всички гастроли ще бъдат в читалище " Съгласие " като най-близко по време - на 27 октомври, ще се показват Христо Гърбов , Николай Гундеров и Красимира Демирова в " Семейство под внушаемост ".

Комедията е въодушевена от пиесата на Василий Сигарев " Детектор на лъжата " и е отдадена на паметта на артиста Филип Трифонов. Пелев добави, че има огромно любознание към постановката " На живо " за 3 ноември - моноспектакъл на Александра Сърчаджиева по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо.

Пиесата е биографична и споделя за най-трудните и най-хубави мигове в живота на известната актриса като разкрива несподелени моменти. Третото заглавие в афиша е " Хайде да убием Матилда ", което ще бъде показано на 22 ноември от Асен Блатечки и Николай Урумов.

Налудничавите хрумвания на единия, в композиция с оръжието на другия, довеждат до редица случки с една жена - з а единия тя е брачна половинка, а за другия - държанка.   Шанс да гледат тези спектакли имат фенове, които в точния момент са заели местата си, тъй като противоепидемичните ограничения в Плевен към този момент плануват запълване на салона до 50 на 100, сподели Любомир Пелев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР