Три специализирани полицейски акции са се провели във Врачанско вчера,

...
Три специализирани полицейски акции са се провели във Врачанско вчера,
Коментари Харесай

Полицията санкционира 12 нарушители при акции във Врачанско

Три профилирани полицейски акции са се провели във Врачанско през вчерашния ден, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера за времето от 14 до 22 часа на територията на Криводол е извършена спецоперация за определяне на малолетни и малолетни лица в и към нощните увеселителни питейни заведения, инспекции за съществуване на артикули без акцизен бандерол, повишение възприятието за сигурност на жителите, противопоставяне на битовата престъпност, превантивни ограничения против закононарушения от всевъзможен тип. Проверени са 31 лица, 23 МПС, 4 питейни завадения и регионите на 4 образователни завадения. Установени са 5 пътни нарушавания.
Специализирана интервенция със същата цел е извършена и на територията на селата Чирен, Девене, Три кладенци, Оходен, Баница и Мало Пещене. Проверени са 15 души, 7 коли, 2 питейни завадения и регионите към образователни завадения. Съставени са 4 пътни фиша и 1 акт по Закона за българските персонални документи.
За времето от 8.30 часа през вчерашния ден до 6 часа тази заран в Оряхово е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред и надзор на пътното придвижване. Проверени са 11 автомобила и 20 души. Съставени са 2 акта по Закона за българските персонални документи и 2 пътни фиша.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР