Три специализирани операции са проведени във Врачанско в деня преди

...
Три специализирани операции са проведени във Врачанско в деня преди
Коментари Харесай

Предпразнично: Ударни спецакции на полицията във Врачанско

Три профилирани интервенции са извършени във Врачанско в деня преди Нова година, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Вчера за времето от 7 до 19 часа на територията на районното ръководство в Бяла Слатина е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на контрабандата и разпространяването на акцизни артикули, наркотични субстанции, определяне на водачи ръководещи МПС след приложимост на алкохол или други упойващи субстанции. В хода ѝ са тествани 15 автомобила и 20 души. Установени са две нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.
За времето от 20 часа до 23 часа на територията на районното ръководство в Мездра е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на битовата престъпност, усилване на предварителната защита, надзор на автомобилното придвижване. Нарушения не са открити. Специализирана интервенция със същата цел е извършена и на територията на районното ръководство в Козлодуй. Извършени са инспекции на 10 автомобила и на 24 лица. Съставени са 1 акт и 3 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
За интервала 30-31.12.2021 година, на територията на районното ръководство в Оряхово е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред, надзор на пътното придвижване. Извършени са инспекции на 6 автомобила и 11 лица. Съставени са 1 акт и 2 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР